Level Restaurant

Ontmoeten en begroeten. Ontbijten, lunchen en dineren. Het kan allemaal in het nieuwe Level restaurant. Modern en grootstedelijk maar toch met een warm en gastvrij gevoel. In een goed glas zit wat ons betreft meer dan in een groot glas.

Level restaurant is prima bereikbaar (direct naast het station), gemakkelijk vindbaar en lekker dicht bij het stadscentrum. Dus ook een handige plek om af te spreken. Zeven dagen per week geopend. De sfeer? Dynamisch en levendig. En natuurlijk met een schitterend uitzicht over de stad.

Wij zien u dan graag als gast!    

WWW.CITYRESORT.NL >

MEER OVER LEVEL RESTAURANT

Level restaurant is het moderne en sfeervolle restaurant op de elfde verdieping van het Level gebouw. Dus met een schitterend uitzicht over de sleutelstad. Verder? Een prima keuken, prettige bediening en lekkere, eigentijdse gerechten. Altijd goed. Met wie, waarom en wanneer dan ook.
 
Genieten
Daarnaast kunt u ook nog eens gebruik maken van alle andere, aantrekkelijke faciliteiten die Level te bieden heeft. Zoals de handige parking of de weldadige city spa. Of wat dacht u van het viersterren Level hotel op de tiende en twaalfde? Geniet van gastvrijheid op een nieuw niveau.
 
Beleving
De exploitatie van Level restaurant is, evenals de Level city spa en het Level hotel, in de vertrouwde handen van City Resorts: een toonaangevende speler binnen de fitness- en gastvrijheidsbranche. Resultaat, beleving en een persoonlijke benadering zijn de kernwaarden van City Resorts.   

Contact

Level restaurant tel. (071) 87 00 260
Bargelaan 180 www.cityresort.nl
2333 CW Leiden Alle contactgegevens >